Woma

Woma
5 (100%) 1 Szavazat

Woma

Érthető módon ezért szükséges, hogy egy rendes “womás” teherautón minimum egy 800-1500 literes tartály legyen, hogy azzal 10-15 percig folyamatos átmosással a csatornatisztítása mellett – a rendeltetés-szerű használatot ezzel lehetővé téve- optimális működési viszonyokat érjünk el.

Kisebb vízhozam esetén így belátható, hogy nem biztosított a szennyeződések teljes eltávolítása, sok esetben még az autónkról sem, nem hogy egy komolyabb csatornadugulás esetén.

A hivatásos dugulás elhárítással foglalkozó cégek nagynyomású csatornatisztító mosó berendezéseket használnak. Ami gyakorlatilag azt jelenti, hogy a házi készülékek vízkapacitásának többszörösével dolgoznak, különböző, direkt csatornatisztításra kifejlesztett fejeket csatlakoztatva a tömlőre. El tudja képzelni mit jelent 150-160 bar nyomás? Fogja tudni, amint tapasztalja a womás csatornatisztítást.

Az ekkora nyomású víznek hatalmas ereje van, gyakorlatilag mindent kitisztít az elszennyeződött, eldugult csatornahálózatokból. Mivel hatalmas nyomással bír ezért fontos, hogy szakember végezze a duguláselhárítás feladatát.

A nagy nyomás alatt álló tömlő megtartása is már veszélyeket hordoz magában, hátravetheti a munkát végző személyt, a vízsugár ezáltal irányítatlanul marad és akár személyi sérülést is okozhat. Ezért a nagynyomású csatornatisztító mosó használatánál mindenképp szükséges, hogy gyakorlott ember végezze a feladatot.

A különböző eszközök illetve munkafejek, más és más munkára lettek kitalálva, így amekkora segítség lehet a szennyvíz vagy esővíz elvezető csatorna tisztításakor, ugyan akkora rombolást is tud végezni egy nem hozzáértő ember kezében. Az ilyen munkát leg jobb szakemberre bízni!

Csatornamosó berendezéseinket úgy terveztük meg, hogy lehetőleg környezetbarát technológia legyen. Ennek köszönhetően kevés vizet, kevés üzemanyagot és kevés elektromos áramot használnak el womás csatornatisztításkor vagy a spirálos duguláselhárításkor. Ezzel természetesen nem csak a környezetet óvjuk, hanem az Ön pénztárcáját is!

  • Nem kell utánunk azonnal az emésztőgödröt szippantatnia.
  • Nem lesz nagy a vízszámlája
  • A villanyszámla sem fog az egekbe szökni

Minden munkát a lehető legnagyobb szakértelemmel végzünk, amit saját problémánkként kezelünk. Addig nem nyugszunk, míg valamilyen megoldást nem találunk a problémára. Szükség esetén nagyobb cégekkel is jó viszonyt ápolunk, akik ha kell, hatalmas gépparkot állítanak a rendelkezésünkre, ha szükség lenne rá.

A hozzászólások jelenleg ezen a részen nincs engedélyezve.